Produsul adăugat în coş
Modificare cantitate cu success
Sterge success

Caise

Este un calmant rapid, înainte de culcare se poate utiliza şi ca somnifer, ajută funcţia glandei tiroide. Conţine vitamina A, fiind totodată cea mai bogată sursă de vitamina B17 care este binecunoscută pentru efectul său antitumoral. Uleiul extras are consistenţă uşoară, similar cu uleiul de migdale ca proprietăţi, dar este mai penetrant şi este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasă urme grase, este bine absorbit de piele, nu lasă tenul lucios.

 

Deşi puţini ştiu, vitamina B17 conţinută de uleiul din sâmburi de caise oferă multe beneficii organismului, iar potrivit unor studii recente se pare că aceasta luptă chiar şi împotriva cancerului. Fiind extrasă din migdale amare, vitamina B17 era cunoscută în China şi Egiptul antic şi sub numele de amigdalină. În ceea ce priveşte utilitatea acesteia în tratarea afecţiunilor, legendele spun că un papirus egiptean vechi de peste cinci mii de ani menţionează utilizarea ei în tratamentul unor tumori ale pielii, iar în rândul triburilor de indieni care consumă frecvent băuturi preparate din sâmburi de fructe, ce sunt bogaţi în amigdalină, nu s-a înregistrat niciun caz de cancer.

Potrivit medicului biochimist Ernest Krebs, cancerul este o boală cauzată de o deficienţă nutriţională, nu de o bacterie, de un virus sau de o toxină misterioasă. După ani de cercetări, biochimistul a ajuns la concluzia că cele mai grave boli sunt cauzate de absenţa unei substanţe pe care omul modern a eliminat-o din dieta sa, şi anume vitamina B17 sau amigdalină, uneori cunoscută şi sub numele de laetrile. De aceea, pentru prevenţia cancerului, el propune, conform rezultatelor studiilor, ca fiecare persoană să consume zilnic zece sâmburi amari de caise sau ulei din seminţe de caise.

Ca structură chimică, vitamina B17 este o combinaţie a două molecule de glucoză, una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale amigdalina e cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina- „minune” poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar profilactic. Deşi în multe locuri este considerată o metodă neconvenţională, vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibilă în prezent în clinici din ţări precum Anglia, Germania, Mexic, Elveţia şi altele, iar preţul tratamentului variază între 2.000 şi 5.000 de dolari. E bine totuşi
să ştiţi şi că vitamina B17 nu se regăseşte doar în sâmburii amari de caise şi că ea aduce şi alte beneficii organismului, printre care menţinerea tensiunii arteriale la valori normale şi ameliorarea durerilor provocate de artrită.

Uleiul din sâmburi de caise este un calmant rapid, înainte de culcare se poate utiliza şi ca somnifer, ajutând funcţia glandei tiroide. Conţine vitamina A, fiind totodată cea mai bogată sursă de vitamina B17 care este binecunoscută pentru efectul său antitumoral. Uleiul extras are o consistenţă uşoară, similar cu uleiul de migdale ca proprietăţi, dar este mai penetrant şi este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasă urme grase, este bine absorbit de piele respectiv nu lasă tenul lucios.

Indicatii

  • uleiul din samburi de caisa este bogat in proteine si acizi grasi principali – acid oleic si linoleic – si contine in proportie de 45% ulei, considerat la fel de benefic pentru organism ca si uleiul de migdale. Poate fi folosit cu succes in industria cosmetica, impreuna cu florile de cais, ca remediu pentru tenul uscat sau imbatranit, ridat. Acesta patrunde in epiderma hranind-o si revitalizand-o.
  • uleiul de caise este folosit in mod traditional ca ulei de masaj si pentru aromaterapie, deoarece calmeaza pielea si induce o stare de liniste.
  • uleiul din samburi de caisa este folosit din timpuri stravechi pentru tratarea problemelor respiratorii precum astm, bronsita, respiratie grea sau tuse, dar si pentru tratarea hipertensiunii si a bolilor de inima.

A se consuma preferabil pe stomacul gol.

Contact

România, Jud. Harghita
Odorheiu Secuiesc
Cod postal: 535600
str. Budvar, nr. 42
Telefon:+40 754-059478
Fax: +40 266-206773 
Email: info@uleipresatlarece34.ro
Site:  www.uleipresatlarece34.ro  

 

Continuare... »»