Produsul adăugat în coş
Modificare cantitate cu success
Sterge success

Grau

Este un ulei cu un gust şi o aromă plăcută. Are un efect benefic asupra creierului şi a sistemului nervos. Sportivilor le place acest tip de ulei având în vedere proprietăţile de creştere a rezistenţei. Este cea mai bogată sursă de vitamina E care se poate găsi în natură. Dintre celelalte uleiuri vegetale este cel care conţine pe departe cel mai mare procent de compuşi „minori”: tocoferoli (0,3-0,5%), sterine.

Uleiul din germeni de grâu, nerafinat, este unul din cele mai valoroase şi preţioase uleiuri din punctul de vedere al conţinutului de vitamine şi minerale.

În primul rând conţine o cantitate apreciabilă de alfa-tocoferol – vitamina E care este un puternic antioxidant, rolul acesteia fiind de protejare a pielii de efectele nocive ale radicalilor liberi.
Celelalte vitamine pe care le conţine uleiul din germeni de grâu sunt: vitaminele A, D, E, F şi K, vitaminele A şi D având un rol determinat în asimilarea calciului în oase.
În componenţa acestui ulei miraculos mai sunt şi acizii graşi esenţiali care sprijină funcţiile fiziologice, şi sunt esenţiali pentru sănătatea celulelor aceştia sunt: Oleic-31-33%, Palmitic-12-13%, Linoleic-56%, Linolenic-1%.

Proteinele şi lecitina pe care le conţine acest ulei în cantităţi mari sunt elemente esenţiale deoarece sunt generatoare de ţesut şi constituie substanţe de bază ale celulelor ţesutului muşchilor, părului, unghiilor şi pielii.

Astfel o concentraţie de 0,5 % determină o creştere cu 100 % a regenerării celulare în numai 3 zile.
Vom enumera câteva din beneficiile produse de uleiul din germeni de grâu:
- vitamina E neutralizează efectele dăunătoare a radicalilor liberi şi încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii,
- recomandat pentru pielea sensibila din jurul ochilor,
- protejează nervii şi musculatura tesutului, oxigenând şi favorizând detoxifierea pielii feţei,
- tonifică şi revitalizează, normalizează tonusul şi restabileste echilibrul epidermei, restructureaza ţesutul conjunctiv afectat de trecerea anilor şi hrăneste pielea,
- utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor şi fermităţii sânilor la femei, astfel armonizează rapid formele corporale la femei,
folosit în alimentatie uleiul din germeni de grâu conţine proteine şi lecitină, iar consumat în mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei.

Astfel toate aceste componente recomanda acest ulei în pielea afectata de dermatite, eczeme, psoriazis, vergeturi, cicatrici, este eficient în tratarea acneei şi a punctelor negre, şi de asemenea contribuie la combaterea hirsutismului (păr în exces la femei).

Singurul aspect negativ ar fi faptul ca daca nu este pastrat asa în conditii de temperatura mai mica şi constata se poate strica pierzandu-şi din proprietati. Pentru a preveni acest lucru, este indicat sa se pastreze în frigider.

Contact

România, Jud. Harghita
Odorheiu Secuiesc
Cod postal: 535600
str. Budvar, nr. 42
Telefon:+40 754-059478
Fax: +40 266-206773 
Email: info@uleipresatlarece34.ro
Site:  www.uleipresatlarece34.ro  

 

Continuare... »»