Produsul adăugat în coş
Modificare cantitate cu success
Sterge success

Luminita noptii

Se foloseşte în principal în industria de cosmetice şi farmaceutică. Conţine acizi graşi şi acizi gamma linolen (acizi graşi nesaturaţi în Omega-6) foarte importanţi pentru întreţinerea pielii organismului uman, care calmează durerile premenstruale, eczemele de origine alergică şi care scad nivelul de zahăr din sânge. Pe lângă acestea are un rol important în tratarea hiperactivităţii, schizofreniei, artritei, alcoolismului, a lipsei poftei de mâncare pe bază psihică şi în boala Parkinson. Încetineşte simptomele îmbătrânirii, în cazul bolii sclerozis multiplex ajută la creşterea eficienţei tratamentului medicamentos. Are o influenţă asupra echilibrului căldurii din corp, menţinerea greutăţii optime a acestuia. Ajută la recuperarea rapidă din boli.

Uleiul de luminiţa nopţii este un produs cu proprietăţi fantastice pentru piele, dar este util şi în cazul unor afecţiuni care ţin de alte zone ale organismului. Luminiţa nopţii sau Evening Primrose este o plantă care aparţine genului Oenothera şi provine din America de Nord şi Canada. Cu timpul, datorită proprietăţilor terapeutice deosebite, a început să fie cultivată şi în Europa.

Ce este uleiul de luminiţa nopţii

Luminiţa nopţii este o plantă frumos colorată, care îşi deschide înflorescenţele după lăsarea întunericului.  Seminţele se culeg şi se presează la rece, pentru a se obţine un ulei cu multiple calităţi tămăduitoare.

Uleiul de luminiţa nopţii conţine o cantitate mare de vitamina E, la care se adaugă acid alfa-linoleic şi gamma-linoleic (GLA). În plus, furnizează organismului şi o serie de substanţe minerale, printre care magneziu şi potasiu. În cele mai multe cazuri, uleiul de luminiţa nopţii se găseşte sub formă de capsule uşor de administrat.

Beneficiile uleiului de luminiţa nopţii pentru piele, par si unghii

Unul dintre cele mai importante domenii in care este folosit uleiul de luminiţa nopţii este cel cosmetic, deoarece substanţele care intra în compoziţia produsului ajută la regenerarea pielii, la tratarea anumitor afecţiuni ale epidermei, dar şi la prevenirea îmbătrânirii premature.

Acidul gamma-linoleic este un acid gras de tip omega-6, care hrăneşte foarte bine pielea, părul şi unghiile. O cură cu ulei de luminiţa nopţii te va ajuta să ai o piele mai suplă şi mai elastică, întinerită şi luminoasă.

Deoarece conţine antioxidanţi, uleiul de luminiţa nopţii va proteja pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi şi va contribui la stimularea producţiei de colagen.

Dincolo de aceste beneficii uimitoare pentru piele, uleiul de luminiţa nopţii te poate ajuta să tratezi anumite afecţiuni ale epidermei, cum ar fi eczemele, psoriazisul sau cuperoza.

În cazul părului, uleiul de luminiţa nopţii ajută la întărirea firelor şi la regenerarea rapidă a foliculilor. De asemenea, conferă un plus de strălucire şi elasticitate acesteia.

Uleiul de luminiţa nopţii este foarte bun şi pentru unghiile casante, care se exfoliază şi cresc greu.

Alte beneficii ale uleiul de luminiţa nopţii

Uleiul de luminiţa nopţii, este foarte util şi în cazul altor probleme de sănătate. Dacă suferi de dereglări hormonale, de dureri ale articulaţiilor, de sindrom premenstrual sau colesterol mărit, urmează o cură cu acest produs naturist şi vei observa o îmbunătăţire considerabilă a stării de sănătate.

Poate fi folosită şi în următoarele cazuri:

- scăderea în greutate
- reducerea ţesutului adipos
- hipertensiune arterială
- artrită reumatoidă
- gută
- mastoză fribrochistică
- hipotiroidie
- cardiopatie ischemică
- dischinezie biliară
- depresie
- anxietate
- iritabilitate
- ADHD

Cum se administreaza uleiul de Luminita Noptii

Uleiul  se administreaza în timpul mesei. Produsul este destinat pentru adulţi şi este recomandat a nu se administra copiilor cu varste mai mici de 3 ani. În cazul în care alăptezi, eşti însărcinată sau urmezi un tratament medicamentos, întreabă-ţi medicul cu privire la administrarea uleiului de luminiţa nopţii.

Sursa: http://www.naturashop.ro/blog/beneficiile-extraordinare-ale-uleiului-de-luminita-noptii-pentru-piele/

Contact

România, Jud. Harghita
Odorheiu Secuiesc
Cod postal: 535600
str. Budvar, nr. 42
Telefon:+40 754-059478
Fax: +40 266-206773 
Email: info@uleipresatlarece34.ro
Site:  www.uleipresatlarece34.ro  

 

Continuare... »»