Produsul adăugat în coş
Modificare cantitate cu success
Sterge success

Sofranel

Se pretează pentru întărirea sistemului digestiv şi al sistemului de secreţie al urinei. Prin amestecul în hrană ajută la îngerarea substanţelor nutritive în organism, astfel întărind procesul de digestie. Uleiul are un efect pozitiv asupra muncii echilibrate a rinichilor şi a vezicii urinare (urinarea în pat a copiilor, incontineţă la cei mai în vârstă). Prin consumului uleiului se poate susţine funcţionarea inimii şi a sistemului circulator.

Suplimentarea în dieta a uleiului de şofrănel (doze moderate) poate ajuta la îmbunătăţirea sensibilităţii la insulină, scade presiunea sângelui, reduce apariţia inflamaţiilor şi, nu în ultimul rând, previne riscul apariţiei bolilor cardiace, dezvăluie un studiu recent din America. Cercetătorii de la Universitatea Ohio State au observat o îmbunătăţire considerabilă în randul persoanelor obeze şi a femeilor la menopauză diagnosticate cu diabet tip II, cărora li s-au administrat aproximativ 30 g (o linguriţă şi jumătate) de ulei de şofrănel, importantă sursă de acizi graşi Omega-6, pe o perioadă de 16 săptămâni. Deşi studii despre efectele benefice ale uleiului de şofrănel au fost efectuate încă din 2009, cercetătorii prezentului studiu s-au concentrat pe rezultatele pe care le-ar putea avea uleiul de şofrănel asupra persoanelor care suferă de diabet zaharat tip II. În urma analizelor, s-a ajuns la concluzia că suplimentarea dietei cu ulei de şofrănel creşte sensibilitatea la insulină cu 2,7%, scade nivelul de HbA1C (indicator care măsoara excesul de glucoză din sânge) cu 64%, de asemenea şi proteina C reactivă (marker ideal al inflamaţiei) cu 17,5% şi creşte indicele de colesterol „bun” cu până la 14 procente.
„Cunoaştem de mult timp efectele benefice ale uleiurilor polinesaturate în prevenirea bolilor cardiovasculare, iar aceste studii ne ajută să descoperim noi remedii în alte aspecte ale sindromului metabolic, inclusiv controlul glicemic”, a declarat Martha Belury, coordonatorul studiului. Sursa: http://www.naturalnews.com

Contact

România, Jud. Harghita
Odorheiu Secuiesc
Cod postal: 535600
str. Budvar, nr. 42
Telefon:+40 754-059478
Fax: +40 266-206773 
Email: info@uleipresatlarece34.ro
Site:  www.uleipresatlarece34.ro  

 

Continuare... »»