Produsul adăugat în coş
Modificare cantitate cu success
Sterge success

Urzica neagra

95% din uleiul presat din seminţele de perilla ajunge la cumpărători ca supliment alimentar în formă de capsule. În bucătăria asiatică mâncarea se pregăteşte cu ulei de perilla. Dincolo de acest lucru sunt şi medicamente dietetice, care se recomandă pentru problemele de metabolism. Acestea conţin într-un procent relativ mare uleiul de perilla. În literatura de specialitate se poate citi foarte mult despre efectul intern şi sunt amintite o mulţime de avantaje pe care le conferă: are un efect de ameliorare pentru cei care au avut infarct, cancer la sân şi de rect, artrită cu cauze reumatice, inflamaţia rectului, arterioscleroză, ca şi în cazul mai multor boli autoimunitare, scade aritimia inimii şi pericolul apariţiei trombozei, ajută la regenerarea celulară. Combinat cu fenolii ce se găsesc în vinul roşu, combinat cu vitamina C, cu fierul etc., s-a dovedit a fi foarte eficient. Au apărut mai multe articole în care se subliniează efectul benefic asupra bolii Alzheimer. Conţine într-un procent de 60% acid gras nesaturat Omega-3, astfel se propune consumul în locul uleiului de peşte.

Perilla este o planta aromatica ce face parte din aceeasi familie cu menta, rozmarinul şi busuiocul. Planta are proprietati antiseptice, mineralizante, alcalinizante, antialergice şi antihistaminice, proprietati ce se regasesc în mare masura şi în uleiul de perilla.

Uleiul de perilla este bogat în acid alfalinolenic ce face parte din familia acizilor graşi esenţiale de tip Omega 3 şi precursorul altor doi acizi esenţiali extrem de pretiosi în buna funcţionare biochimica şi celulară a organismului, inclusiv la nivel cutanat, şi anume: acidul eicosapentaenoic (EPA) şi acidul docosahexaenoic (DHA). Uleiul de perilla este cel mai bogat ulei în Omega 3,  cu o concentratie intre 60-65%, în functie de calitatea semintelor.

 Se poate folosi atât în cosmetică cât şi în salate.

 

În cosmetică, datorită proprietăţilor sale, uleiul de perilla este în mare vogă pentru îngrijirea tenului şi a corpului. Reparator, restructurant, calmant, antiseptic şi antiinflamator, hidratant, uleiul de perilla este recomandat atât  pielii mature cât şi pielii iritate, inflamate şi a ţesutului cutanat afectat de eczeme, alergii, dermatite atopice.

PROPRIETĂŢI

Anti-age, antirid, revitalizant

Reparator şi restructurant

Calmant şi hidratant

Antiinflamator, antiseptic

Antialergic, antihistaminic

RECOMANDĂRI

Piele matura, ridata, prevenirea imbatranirii cutanate

Piele obosita, terna, lipsita de suplete

Piele iritata, piele agresata dupa ras, epilat arsuri de soare

Piele inflamatata, alergii cutanate, prurit, urticarie

Afectiuni cutanate, psoriasis, eczeme, lupulus eritematos

Reactii de tip imuno-inflamatoare, dureri de spate, nevralgii, artroze, reumatism, guta, sciatica

UTILIZARE

1 picatura de ulei de perilla incorporata în doza zilnica de crema

Prepararea de cosmetice pentru ten şi piele imbatranite: creme, lapte, serumuri, ulei de perilla în combinatie cu alte uleiuri vegetale şi esentiale, extracte de plante şi fructe, activi şi ingrediente cosmetice specifice

Contact

România, Jud. Harghita
Odorheiu Secuiesc
Cod postal: 535600
str. Budvar, nr. 42
Telefon:+40 754-059478
Fax: +40 266-206773 
Email: info@uleipresatlarece34.ro
Site:  www.uleipresatlarece34.ro  

 

Continuare... »»