Produsul adăugat în coş
Modificare cantitate cu success
Sterge success

Ulei din seminţe de ardei dulce

Preturi Sticla PET
17.00 RON 1 dl  
30.50 RON 2 dl  
67.00 RON   5 dl
134.00 RON   1 l

Comanda

Adăugare în Coş

Este un ulei alimentar special cu un gust plăcut. Se pretează ca ulei pentru salate, pentru prepararea cărnii, sendvişuri. Folosirea sa este bună mai ales ca ulei de salată, dar la orice tip de preparat unde este nevoie de gust de ardei kapia sau de culoare. Conţinutul de acid linoleic (un acid gras nesaturat de Omega-6) este relativ înalt (aproximativ 70%). Este bogat în vitamina C, iar datorită conţinutului de capsaicina (componentul activ din ardeiul iute, fiind substanţa care îl face picant) este benefică pentru circulaţia sângelui, stimulează funcţia sistemului nervos. În cazul bolilor reumatice se poate folosi şi la frecţie, conţinutul de capsaicină fiind benefică şi pentru tratarea zonei Zoster.

Efectul benefic al ardeiului iute asupra sanatatii

 Capsaicina din ardeii iuţi accelerează arderea caloriilor, arată multe cercetări. Află de la celebrul Dr. Oz dacă această substanţă este bună pentru tine şi cum acţionează ea!

 Ardeii iuţi sunt recunoscuţi pentru efectul lor spectaculos în curele de slăbire. Dar ştiai că tocmai substanţa care la conferă gustul picant este cea responsabilă cu accelerarea metabolismului şi arderea grăsimilor? Această substanţă se numeşte capsaicină şi o găsim în diverse forme, în uleiurile din seminte de ardei picant sau extract în capsule, în cazul în care nu agreezi gustul picant. 

Un studiu efectuat în 2010 de către cercetătorii de la Centrul pentru Nutriţie Umană din cadrul Universităţii din California a demonstrat că ardeiul iute este un aliat de nădejde în curele de slăbire, deoarece principala substanţă care dă gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajută la arderea grăsimilor din corp, reduce pofta de mâncare şi accelerează metabolismul.

Un alt studiu realizat în acelaşi an la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arată că ardeiul iute stimulează activitatea proteinelor care ajută la spargerea celulelor de grăsime şi, în acelaşi timp, reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grăsimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grăsime. 

Cum acţionează capsaicina asupra organismului?

Potrivit celebrului Dr. Oz, capsaicina stimulează metabolismul prin activarea unui proces complex care arde surplusul de grăsime.

Printre efectele generate de capsaicină se numără: reglarea digestiei, creşterea nivelului de energie, scăderea poftei de mâncare, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi generarea unui efect antioxidant. 

Cât de sigură este capsaicina pentru sănătatea organismului?

Deoarece ştim că ardeiul iute are un efect iritant asupra mucoasei intestinale nu este recomandat să exagerezi cu cantităţile. Cu toate acestea, Dr. Oz susţine că extractul de capsaicină este sigur pentru organism, deoarece este folosit în alimentaţie de sute de ani. 

Atenţie! Dacă suferi de probleme care au legătură cu coagularea sângelui sau iei anticoagulante este recomandat să ceri părerea unui medic înainte de a lua capsaicină. De asemenea, din cauza gustului picant poate să cauzeze probleme persoanelor care suferă de boli gastrointestinale (ulcer, gastrită, reflux esofagian) şi este recomandat să se ceară părerea medicului înainte de administrarea extractului sau uleiului de ardei iute.

 

Prețurile conțin TVA!

Valoare comandă:

  • Valoare comandă < 250 lei: - Cheltuieli de transport: Primul kilogram 16,60 Lei + 0,83 fiecare kilogram adițional.
  • 250 lei < Valoare comandă < 500 lei: Transport gratuit în toată țara.
  • 500 lei < Valoare comandă: Transport gratuit + 3% discount la valoarea comenzii.


Sticla de 100 ml = 0,25 Kg
Sticla de 200 ml = 0,45 Kg
PET de 500 ml = 0,5 Kg

Masă nutritivă
(Per 100 ml de produs)

Energie:34000 Kj (830 kcal)

Proteină:0g

Hidrocarbonat:0g

Grăsime:92g

Grasimi saturate:11g

Mononesaturate:16g

Polinesaturate:65g

Colesterol:0mg

Contact

România, Jud. Harghita
Avrămești, 98
Cod postal: 537010
Telefon:+40 740-806.739
Email: arbeon.provider@gmail.com
Site:  www.uleiurivegetale.ro  

 

Continuare... »»